Социалните мрежи луднаха по половите екипи на олимпийски кънкьорки (18+)

В Reddit върви оживено обсъждане на екипите на американския женски отбор по кънки бягане на Олимпиадата в Пьончан. Снимката по темата е отбелязанa с 18+, така че, за да я видите, трябва да потвърдите, че сте навършили 18 години. Само в Reddit за нея са гласували над 20 хил. човека.

„Кой по дяволите направи този дизайн и защо?", възмущава се потребител под снимката на щастливите кънкьорки. Между краката на спортистките има подчертаващо половите им органи парче с друг цвят.  

Екипът може да възбуди мъжката част от зрителите , отбелязва потребител.

Синът ми официално влезе в пубертета, докато гледаше кънки бягане жени на Олимпиадата, пише един от 1333-те коментиращи.

„Това е, за да подлудят другите отбори“, предполага коментар. „Брой ме при подлудените“, отговаря веднага друг.

"Дали спотристките въобще имат право да кажат, че не одобряват екипите?" пита някой. Следва оживено обсъждане на вариантите, включително на предполагаем диалог със спортистка, която е недоволна от униформата. „Няма проблем Карен, ще се обадя на следващите 3 момичета, които искат твоето място в отбора“, е един от хипотетичните отговори. Има и линк към публикация в медия, където са цитирани състезателките да казват, че много харесват екипите.

Медалите са просто черешката върху тортата. Това, което си заслужава годините упорита работа и обучение, е когато многобройните конкуренти от цял свят ви кажат „Хубава вагина“.

И в Twitter върви подобно обсъждане, Олипиадата продължава до 25 февруари. Отборът на САЩ по кънки бягане – жени спечели  бронза. Това е първият олимпийски медал за страната в тази дисциплина от 16 години.

Who the hell designed these and why? from r/funny

Коментари в сайта

Последни новини