Пешеходец с опасност за живота след катастрофа

37-годишен пешеходец е с опасност за живота след инцидент, съобщиха от областната дирекция на МВР. Катастрофата е станала вчера в 19 часа на улица „Александър Стамболийски“ в Симеоновград.

Пострадалият е блъснат от лек автомобил Опел, шофиран от 18-годишен, Водачът на колата не бил предпазлив към уязвимия участник на платното и го ударил. Раненият пешеходец е в хасковската болница с фрактури на двете ръце, на коляното на десния крак, фрактура на черепа с контузия на мозъка и фрактура на таза.

Малко преди 23 часа снощи е станала друга катастрофа на около километър след хасковското село село Конуш. Неправоспособен 43-годишен водач на мотоциклет Сузуки се движил с несъобразена скорост. На десен завой загубил контрол и паднал на платното. От удара водачът от Хасково е с разкъсно-контузна рана на главата и фрактура на лява ключица. Возещият се зад него 26-годишен мъж от село Тракиец е с открита фрактура на десен крак, счупване на таз, охлузвания по тялото. И двамата са без опасност за живота.

Млада жена пострада при друг пътен инцидент на пътя между село Николово и Хасково. Тя шофирала лек автомобил Опел. Поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост, момичето от Момчилград загубило контрол над колата и се преобърнала в канавка. От удара е с комоцио и е настанена в хасковската болница.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Fi
    fireadr
    3 0
    15:48, 12 мар 2018
    Само един въпрос - 18-годишният "водач' може ли да чете и пише? Мерси.
Последни новини