"Империя" се завръща по FOX с нови епизоди

Империя – Сезон 4 (нови епизоди)
Завръща се на 30 март, всеки петък @ 22:00 часа
Премиерни епизоди за България

Номинираният за „Златен глобус“ сериал „Империя“ продължава да бъде един от най-популярните и харесвани телевизионни сериали. „Империя“ е въздействаща драма за семейна династия, основана в бляскавия и понякога опасен свят на хип-хоп музиката, в центъра на която са семейство Лайън и медийната им компания Empire Entertainment.

В четвърти сезон Empire Entertainment празнува своята 20-та годишнина, а скандалните обрати в „Империя“ продължават. Лушъс (Терънс Хауърд) прави първата си публична изява след експлозията в Лас Вегас, а всеки от членовете на семейство Лайън, дори и медицинската сестра на Лушъс Клаудия (гост-звезда Деми Мур), си има свои причини да се интересува от физическото и психическото състояние на Лушъс. Докато той се бори да се възстанови, Куки (носителката на „Златен глобус“ Тараджи П. Хенсън) започва да се връща към най-тежкия период от живота си –прекараните 17 години в затвора, чрез поредица от ретроспекции. По време на сезона Лушъс, Куки и техните трима синове ще бъдат принудени да се замислят върху изборите, които са направили и предстои да направят в бъдеще, за да запазят своето наследство и да спасят Empire Entertainment.

В стила на семейство Лайън, четвъртият сезон ще бъде наситен с вълнуваща нова музика, бляскави събития и известни гост-звезди.

С участието на:
Мароко Омари в ролята на Тарик
Алвин Джойнър - Екзибит в ролята на Шайн Джонсън
Бри - Зет в ролята на Фрида Гац
Терънс Хауърд в ролята на Лушъс Лайън
Тараджи П. Хенсън в ролята на Куки Лайън
Джъси Смолет в ролята на Джамал Лайън
Бришер Грей в ролята на Хаким Лайън
Трай Байърс в ролята на Андре Лайън
Грейс Байърс в ролята на Аника Кахун
Габури Сидибе в ролята на Беки
Таронда Джоунс в ролята на Порша
Серая Макнийл в ролята на Тиана

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини