Най-сладкият паяк в мрежата (видео)

Паякът Лукас е много мъхест и също толкова симпатичен. Анимираният сладур се появи в YouTube само преди четири месеца, но кратките му - под минута, приключения са гледани от десетки милиони, така че той е интернет звезда. Тук ви предлагаме предпоследния от епизодите, от който разбираме какъв иска да стане Лукас, когато порасне: най-музикалният паяк.

Професионалният аниматор Джошуа Слайс създава Лукас в свободното си време. И той кара хората да се влюбаят в паяците... Лукас е създаден по реален паяк, който аниматорът видял да скача на едно листо и му се видял наистина симпатичен. Джошуа решил, че може да промени отношението на хората към паяците. Предизвикателство било да покаже на хората, които се страхуват от паяци, сладкия и симпатичен Лукас. Направил го много реалистичен. В действителност прототипът е много малко паяче.

Гласът на Лукас е на племенника на Джошуа, всичко останало е дело на аниматора.

Джошуа Слайс наистина има куче на име Декстър, което участва в най-новия епизод. Аниматорът е работил за Blue Sky и Disney, но ги е напуснал. Участвал е в създаването на “Epic” и “Zootopia". 

Лукас има профили и в Twitter и Facebook, казваме ви - той е истинска интернет звезда. А създателят му е щастливо зачуден как едно малко паяче и семлите анимации с него могат да предизвикат толкова интерес и одобрение. Всъщност след първото видео именно потребителите, които искали още и още, станали причина да направи следващите епизоди... Паякът Лукас е толкова популярен, че се появяват видеа с реакции, ТОП факти за него и за създателя му.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини