Задигнаха аварирало БМВ, незаконни цигари прибрани от Зеленчуковия пазар

Аварирало БМВ, оставено от собственичката си без надзор в района на парк „Кенана“ изчезна. 34-годишна хасковлийка е подала сигнал за липсващия автомобил снощи. Тя обяснила в полицията, че се е наложило заради повреда да остави колата си в района, къде по-късно не я открила. Работата по случая продължава и днес, уточниха от Хасковската полиция

Тази сутрин обаче униформените са разкрили 100 кг безакцизен тютюн.

Около 7 часа в с.Клокотница е спрян за проверка лек автомобил Форд „Галакси“ с пловдивска регистрация, шофиран от 37-годишен мъж. При проверката в багажника на автомобила са намерени 10 полиетиленови торби с нарязания тютюн без бандерол. Пловдивчанинът го е предал с протокол по образуваното досъдебно производство.

Нередовни тютюневи изделия са прибрани и вчера при акция на полицията. При проверките са иззети общо 2400 къса цигари без бандерол, 1400 къса от тях са открити при проверка на дом в стамболовското село Силен. Останалите 1000 къса са конфискувани от икономическите полицаи на маса на зеленчуков пазар в областния град. Безакцизните папироси са предадени с протоколи от собствениците си.  Съставени актове по Закона за акцизите и данъчните складове.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ер
    еро
    13 -2
    12:56, 14 мар 2018
    Бившето гадже на собственичката на бавареца е взело колата да я поправи . Да ходи да си я търси там а не при полицаите.
  • 2
    То
    Тодор
    13 -1
    20:55, 14 мар 2018
    Градът умря... Няма млади хора, няма един лев... Само селски парчета на стромба и оскубани вежди... Цвети джендъра, Тенчо Лиляната, Кумгейт... Хора, Хасково се затрива от всякъде!
Последни новини