Търсят малки художници по темата „Водата е живот“

По повод 22 март „Световен ден на водата“,  „Напоителни системи“ ЕАД организира конкурс за детска рисунка на тема „Водата е живот“. Конкурсът е под егидата на областния управител на Пловдив област – Здравко Димитров.

Каним за участие в конкурса всички деца от Пловдив и областта, които искат да изразят творческите си умения, да се включат в конкурса за рисунка на тема „Водата е живот“.

Малките творци ще могат да предават картините си за участие в клон „Марица“ в гр. Пловдив на адрес бул.„Марица“ № 122, ет.3.

Няма ограничения относно техниката на изработка на картините, форматът трябва да бъде 35/50 см. Задължително изискване е творбите да са свързани с темата на конкурса. Едно дете може да участва само с една рисунка, а крайният срок за подаване е 20 март 2018 година. Комисия от представители на „Напоителни системи“ ЕАД и Областна управа – Пловдив ще класират трите най-добри творби на малките художници във всяка от възрастовите групи.

На 22 март „Световен ден на водата“, от 18:00 часа в залата на Областна управа ще бъдат обявени победителите и  ще отбележим празника с богата забавна програма. Класираните на първите три места ще получат почетни статуетки, както и награди, с помощта на които ще продължат да развиват своя талант в областта на изобразителното изкуство. За всички участници ще има поощрителни награди. Рисунките на победителите ще бъдат окачени в клон „Марица“ на „Напоителни системи“ ЕАД в град Пловдив.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини