Кристин Стефанова е Тийн мис Галакси в конкуренция с 30 деца от целия свят

    Кристин Стефанова е носителка на най-ярката корона от Международния конкурс „Литъл мис и Мистър Галакси 2018“, който се проведе в Банско.

    12-годишната димитровградчанка, която представи Хасковски регион в 8-то издание на престижния конкурс за красота и талант, организиран от „Интерсаунд“, прибави към лентите си и короните от Регионалния и Националния конкурс „Малка мис и Малък мистър“ и короната Тийн Галакси Гранд при. Това е първото толкова престижно отличие, завоювано от представител на Хасковска област от подобен конкурс.

    Високото признание Кристин Стефанова заслужи в конкуренция с повече от 30 деца от Румъния, Индия, Кения, Бразилия, Македония.

    „Конкуренцията беше жестока, но Кристин тръгна много подготвена и с нагласата да се забавлява.“, разказа координаторката на "Интерсаунд" за Хасково Адриана Добрева.

    По време на петдневния престой в Банско Кристин е спечелила и много приятелства, което я прави още по-щастлива и доволна от преживяното. И занапред красивото хасковско момиче смята да поддържа контакти с две от конкурентките си, но вече приятелки-Джой от Кения и Йоланда от Южна Африка.

    Другият представител на конкурса от Хасково 6-годишният Васил Иванов също се връща с много награди. Малкият Васко буквално е пленил журито с големите си зелени очи. Той е вече носител на лентата Литъл принц и на специалната награда на един от главните спонсори на събитието.

    И двете деца преминаха през пет етапа на състезанието, като в този за таланти Кристин се представи с песен от мюзикъла „Котките“, а Васко, облечен в народна носия, разтуптя сърцата на публиката с песента за Райна Княгиня.

    Конкурсът търси освен красиви и талантливи деца, затова след излъчването й за Тийн Галакси, Кристин има една камара предложения да участва в предстоящи родни и международни конкурси. 

    Hskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини