Двама хасковлии станаха шампиони на Държавното за ученици

Изображение 1 от 2

    Двама състезатели на хасковския клуб по бокс “Севдалин Василев” станаха шампиони на Държавния личен шампионат за ученици в Плевен. Златни медали завоюваха Сербез Асенов в категория до 38,5 кг и Джем Демирев в категория до 50 кг.

    Бронзови медали в състезанието спечелиха други двама възпитаници на треньора Людмил Димитров - Румен Хубенов (34 кг) и Румен Асев (до 90 кг).

    Бронзов медал завоюва и Теодор Симеонов (до 36 кг) от клуб “Хасково”.

    Организатор на шампионата е боксов клуб „Спартак“ - Плевен с президент Борислав Георгиев и треньор към клуба световният шампион по бокс Детелин Далаклиев. В надпреварата участваха около 250 състезатели на възраст до 14 години, представители на 40 клуба в страната. Арена на битките беше волейболната зала в спортния комплекс "Спартак".

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Пр
      Приятел
      3 0
      13:27, 25 мар 2018
      Поздравления за Людмил! Такива треньори са нужни за децата ни в Хасково! Живее с бокса! Децата го обичат! Такива треньори ще възродят и Спортното Училище! Децата трябва да обичат треньорите си, но това става когато треньора е добър пример. То и затова залитe по бокс, бадминтон, хандбал,баскетбол и тенис са пълни а залата по борба е празна!
    Последни новини