"Соло: История от Междузвездни войни" (трейлър)

Oфициалният трейлър на самостоятелния филм за Хан Соло от вселената на "Междузвездни войни" е вече факт. Той разказва предисторията на героя и в ролята, която обичайно изпълнява Харисън Форд, е младият актьор Олдън Еренрайх. Освен спътника му Чубака на кадрите се вижда и друг познат образ - Ландо Калрисиян (Доналд Глоувър), комарджията и контрабандистът от "Империята отвръща на удара", с когото Соло има сложно минало.

Уди Харелсън, Емилия Кларк, Танди Нютън и Пол Бетани са сред другите актьори във филма, който тръгва по кината на 25 май. Режисьор е Рон Хауърд, който замени първоначално избраните Фил Лорд и Крис Милър. Тези дни почитателите на "Междузвездни войни" научиха и друга изненада - "Соло: История от "Междузвездни войни" ще направи премиерата си в рамките на престижния фестивал в Кан.

Иначе в клипа Соло е показан като междузвезден каубой и любител на високите скорости, а много от екшън сцените се развиват на твърда земя - из пустини, задимени барове и влакове, носещи се по заснежени планини. Зрителите ще разберат и как Соло се сдобива с легендарния си кораб, "бракмата" "Хилядолетният сокол", с който спасява галактиката в серии III, IV и V.

"Соло: История от Междузвездни войни" е част от поредица самостоятелни филми, които "Дисни" пуска паралелно на голямата поредица. Първият от тях беше Rogue One.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини