Влюбени се ожениха в народни носии, запознали се в залата за хора в Мадан

Изображение 1 от 2

    Красива млада двойка от Мадан се ожени в народна носия. Мариела Гроздева и Велизар Базеников отпразнуваха сватбеното си тържество, но облеклото им бяха красиви народни носии.
    Специалният избор на младоженците не е случайна приумица, а символ на хобито, което преди година ги събира в игрална зала, а по-късно се превръща в страст.

    Мариела е от село Средногорци, а Велизар от Мадан, но както казват хората съдбата си знае работата и младите за по-малко от година разбират, че са един за друг.

    Мариела и Велизар имат обща страст – народните танците, които се превръщат в повод за запознанство. Те имат своята „първа среща“ на репетициите на местния танцов клуб „Родопски кристал”, в който идвамата играят.

    Младото семейство се надява все повече хора да последват примера им и по този начин да се съхраняват българските традиции. Те са повече от убедени, че ще продължат да играят и да влагат енергията си в залата за репетиции и изявите на сцена с още повече ентусиазъм.
    А приятелите им от клуба по танци тропаха хора и ръценици, за да затвърдят пожеланията си към младите за дълъг и щастлив семеен живот.

    СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини