Седем детски градини в Смолян се бориха за купата във футболен турнир

Изображение 1 от 3

    Кметът Николай Мелемов, председателят на ОС на БФС Георги Чешмеджиев и треньорите на „Родопа-Смолян“ наградиха с купи и медали малчуганите от детските градини, които участваха във футболен турнир.

    “БФС съвместно с община Смолян за шеста поредна година организира един футболен празник. Основната цел е децата да обичат футбола, а родителите да видят какво е направила община Смолян за развитието на спорта. 15 деца са бъдещето на футбола, защото с тях се занимават квалифицираните треньори на „Родопа-Смолян“, посочи преди награждаването Чешмеджиев. Той предаде поздрави от легендарния вратар, президент на БФС и член на ИБ на УЕФА Борислав Михайлов, който приветства инициативата децата от малки да тренират футбол.

    Мелемов поздрави малчуганите като им пожела много успехи в спорта.

    „Община Смолян ще продължава да инвестира и да подпомага спорта и може би няма да бъде далече времето, когато пак ще се похвалим с олимпийски шампиони“, каза градоначалникът.

    В надпреварата участваха отбори от седем детски градини от Смолян. Те получиха купи и медали в различни категории: „най-коректен отбор“, най-добра защита“, „най-перспективен отбор“, „отбор с най-много таланти“ и др.

    Футболните срещи се проведоха на Мултифункционалната спортна площадка в Смолян.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини