Полицаи с качулки задържаха младеж пред очите на десетки абитуриенти в Смолян

    След подаден сигнал при зрелищна акция днес е задържан 18 годишен младеж от Смолян. На 15.05.2018г. в е получен сигнал, че лице с неустановена самоличност, придвижващо се с автомобил със смолянска регистрация, притежава незаконно автомат „Калашников“. Незабавно са предприети всички необходими мерки, по установяване на лицето и автомобила, след което са извършени заградителни мероприятия. В резултат на предприетите действия около 12:00 часа младежът е задържан в района на ПГИ „Карл Маркс“ – Смолян, където дворът е бил пълен с абитуриенти. Установява се, че лицето е 18-годиншия М.Н.Н. от Смолян. При извършеното претърсване, в джипа "Мерцедес, който младежът карал, са открити бутафорен автомат „Калашников“, както и газов пистолет без документи за произхода му. Младежът е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава, за случая е уведомена прокуратурата. 

    По неофициална информация младежът е абитуриент, а "оръжието" е било част от подготовката за забавната част на абитуриентския купон, но "добри приятели" са го натопили и подали сигнал в полицията. Близките на момечто смятат, че това е нелепа ситуация, която е съсипала бала му и младежът ще я запомни за цял живот.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ас
      Асен
      5 0
      15:44, 15 май 2018
      Дано запомни, че като се прави на селски тарикат е нужно и да си носи последствията. Ако не беше държал да се прави пред аверчетата си на "мутра", сигурно щеше да си изкара бала на спокойствие, но не би.

      Весело завършване на всички абитуриенти. Да са ни живи и здрави.
    • 2
      То
      Точно
      2 0
      16:43, 15 май 2018
      Точно така трябва да действа полицията, за да сме спокойни за всички абитуриенти.
    Последни новини