"Златен век" от министъра на културата за Таня Марева и Йорданка Вълчева

Министърът на културата Боил Банов връчи традиционните годишни награди по случай 24 май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. На официална церемония в Национална галерия „Двореца“ престижните отличия на Министерството на културата получиха творци и артисти от различни области на изкуствата за техния принос в развитието на българската култура и духовност.

Сред наградените са и смолянчани. С почетен знак „Златен век“ – звезда, грамота за значим принос в развитието и утвърждаването на българската култура и национална идентичност е отличена Таня Марева - директор на РИМ "Стою Шишков".
Почетен знак „Златен век“ – печат на Цар Симеон Велики - златен и грамота за принос в развитието и утвърждаването на българската култура и национална идентичност получи и Йорданка Вълчева - зам.-директор на Регионалната библиотека "Н.Вранчев" - Смолян. С грамота за принос в развитието и утвърждаването на българската култура и национална идентичност беше отличен и Костадин Джурджев – ръководител на ФА при НЧ „Ал. Константинов 1880“, с. Павелско.

Честито!

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини