Четири причини да зарежете гаджето, с което нямате бъдеще

Може да сте влюбена в гаджето си, да го харесвате като човек и все пак той да не е добра партия за вас. Това важи в случай, че той е от мъжете, които създават проблеми, които третират половинката си без уважение, които твърдят, че не вярват в брака, които мислят само за купони и т. н.

Ако имате продължителна връзка с мъж, с когото усещате, че никога няма да получите това, което наистина искате в личен план, то по-добре да прекратите тези отношения възможно по-бързо. Ето и още 4 причини, поради които трябва да зарежете гаджето, с което нямате бъдеще:

1. С времето ще се чувствате все по-самотни във връзката си

 

Ако стоите във връзка с човек, който не ви дава това, от което се нуждаете, вие ставате несигурни, именно защото се чувствате самотни. Колкото по-дълго оставате в тази връзка, толкова по-зле ще се чувствате, но и все по-трудно ще ви бъде да се решите да скъсате тези отношения. Вие ставате зависима от другия човек, а самочувствието ви отива все по-надолу.

2. Получаването на трохи любов съсипва вашето самочувствие

Ако вашият приятел се отнася зле или с неуважение към вас и не инвестира никакви усилия във връзката ви, значи отношенията ви са едностранни и това е за ваша сметка. С времето вие ще започнете да се чувствате все по-зле, ще приемете второстепенната роля, ще станете по-отстъпчиви, по-примирени и твърде самокритични.

3. Логично – губите си времето

Ако инвестирате твърде много време в дадени взаимоотношения, които така и никога не са ви дали това, от което се нуждаете, то вие наистина сте си изгубили времето. Прекалено дълга връзка, която така и не преминава на друго ниво (никога не заживявате заедно с мъжа, никога не се запознавате с неговите родители, той не ви предлага брак и няма желание за деца и т. н.) ще ви загуби едни хубави години от вашата младост, които бихте могли да изживеете далеч по-вълнуващо. Ако останете в такава връзка доброволно, вашият личен живот остава в пълен застой, а годините си минават...

4. Оставането в безсмислена връзка ви пречи да срещнете правилния човек

Най-лошото в случай, че не можете да се решите да скъсате с неперспективното си гадже, е че вие фокусирате цялата си енергия върху него, ограничавайки възможностите си да срещнете нов, по-стойностен човек. Ако връзката ви е сложна, вие в желанието си да я оправите, ще започнете да влагате всичките си физически, психически и емоционални сили в нея и така няма и да забележите, ако покрай вас се появи мъж, който би ви обичал и уважавал повече от сегашния.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини