Спортен клуб "Рожен-Чепеларе" 2016 се сдоби с нови уреди след благотворителната кампания на биатлониста Антон Синапов

Изображение 1 от 2

    Малките спортисти от Спортен клуб "Рожен-Чепеларе" 2016 се сдобиха със спортни пособия за тренировка и състезания след успешното приключване на благотворителната инициатива на състезателя по биатлон Антон Синапов за събиране на средства за клуба.

    «Вчера бяха получени 16 чифта ролкови ски "START Skating 71", както и 20 броя "Шипчета" за щеки. Днес деца от клуба успяха да получат ролките си. Пълната сума събрана от инициативата е точно 3500 лв.”, съобщи чепеларският биатлонист в профила си в социалната мрежа. Той уточни, че цялата сума за закупуването на Ролките, "Шипчета", заедно с доставка и банковата такса е 3850 лв.

    “Искам да изкажа огромна благодарност на всички, които отново ми гласуваха доверие и подкрепиха моята втора инициатива за събиране на средства за Клуба, без вас това нямаше да се случи! От сърце ви благодаря и се надявам да сте се забавлявали с любимият ви спорт!”, сподели още Синапов.

    Българският спортист събра сумата в подкрепа на родната си школа, след като в края на февруари т.г. стартира инициатива за събиране на средства за децата от новия спортен клуб "Рожен-Чепеларе", която приключи през април, а в нея се включиха много граждани, както и имена от спортните среди. Антон Синапов реализира идеята си да продаде 10 стартови номера от Световната купа по биатлон и направи томбола за всички, които искат да дарят някаква сума.

    В инициативата участваха със суми президентът на Българската федерация по биатлон Екатерина Дафовска и световният шампион в ски-ориентирането Станимир Беломъжев, както и колегите на Синапов - Владимир Илиев, Димитър Герджиков, Десислава Стоянова, Емилия Йорданова, които се подписаха на потниците от Световната купа.

    СмолянБГвести

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини