27-и ден от гладната стачка на Босия – отново излиза на протест

Николай Колев-Босия е в гладна стачка вече 27-и ден. Днес той отново ще излезе на протест, след като в събота и неделя остана в дома си, за да стабилизира здравословното си състояние.

Тази сутрин Босия съобщи в блога си, че негови приятели са се опитали да го убедят да прекрати гладуването, като те започнат вместо него щафетна гладна стачка. Той обаче е категоричен, че ще продължи.

Пълният текст на съобщението му:

Днес отивам на протест. Кръвното ми е 109/61. Пулс-93. Тежа 77,9 кг. Днес ще мине мой познат лекар да ми измери кръвната захар. Ще ви я съобщя допълнително. По повод това, което пролича от думите на лицето Караянчева мога да ѝ кажа, че съветниците ѝ са тъпи и неефективни. Моите приятели и тези, които сега са около мен, многократно ми предлагаха да спра гладната стачка, като я продължат те щафетно, но аз съм категоричен. Вероятно вече са започнали да правят психологически профили на хората около мен, но това няма да им помогне. ТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ОБВИНЕНИ В ПОДСТРЕКАВАНЕ КЪМ САМОУБИЙСТВО, както се опитват да нагласят нещата.
Оставям да довърша след като се върна от протеста.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ии
    ИИ
    1 -3
    11:53, 9 юли 2018
    Всеки луд с номера си
  • 2
    По
    поли
    1 0
    21:08, 9 юли 2018
    Човешкият живот е много голяма скъпоценност, за да го разиграваме като карта в лицето на някакви магистрати.

    Има си начини, било те и по-бавни и трудни, за да се въздейства на ситуацията.
Последни новини