Трима пияни зад волана, четвърти напушен и с канабис в колата

Трима водачи с алкохол и един след употреба на марихуана, спипа полицията през почивните дни в региона.

31 годишен смолянчанин е задържан снощи в ареста за шофиране след употреба на наркотици. Н.Б. е проверен снощи в Средногорци, а техническото средство паказало, че шофира лек автомобил "Ауди А4" след употреба на марихуана. Отказал е кръвна проба, а непосредствено след това, полицейската проверка и личен обиск установа, че лицето държи суха растителна маса с бруто тегло 6,52 грама. При направения полеви наркотест същата е реагирала на марихуана. Извършителят е задържан за срок от 24 часа и срещу него са образувани две бързи производства.

49 годишен от село Барутин по обяд е проверен в Доспат, а дрегерът установил, че управлява личния си товарен автомобил "Мерцедес Вито" с 1,22 промила концентрация на алкохол в кръвта, чрез издишания въздух. Водачът е дал кръвна проба и е задържан за срок от 24 часа.

С алкохол с концентрация 1.53 промила е спипан малко пред иполунощ и 45 годишен от златоградското село Старцево. Водачът е отказал кръвна проба и е задържан за срок от 24 часа. Рано сутринта в събота, пиян зад волана е задържан и 55 годишният И.Т. от Чепеларе. Водачът е порверен коло 09.30 ч. на кръстовище в града, а дрегерът показал, че управлява лек автомобил "Пежо 106" след употреба на алкохол с концентрация 1.69 промила и е задържан за срок от 24 часа.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини