Хали Бери перфектна на 52 г: Където има воля, има и начин!

    Нейното мото е: Където има воля, има и начин. Хали Бери -една звезда от звездният ансамбъл на световното кино на 14-ти август навършва 52 години и изглежда в перфектно, не само физически, но и в духовно съжителство със себе си. За това как зведата успява да прави това, разказва статия, посветена на рожденичката в Bored Panda.

    В нея са събрани снимки и съвети от постовете на актрисата в Instagram. В социалната мрежа Хали Бери вече има над 3 млн. последователи, които споделят, че нейните постижения са вдъхновение за тях. Затова и Бери често повдига завесата на тайната си за начина, по който изглежда. Според Bored Panda, ако Хали Бери беше избрала различен път от кариерата си на актриса, то той със сигрност можеше да е много успешен и в професионалния спорт, заради силната й мотивация и отдаденост на фитнеса.

    В Instagram профила си Хали Бери посочва, че младежкия си вид дължи на постоянството, йогата, бокс и медитация, и качествената храна.

    И това, което тя прави, очевидно работи. "Вярвам, че доброто здраве и красотата са истинската красота", пише тя и добавя, че хубавото плажно тяло за нея не е само това да изглежда добре по бикини.

    Режимът й съдържа някои бокс и елементи, както и време за вдигане на тежести . "Знам колко е трудно да се мотивираш понякога, но когато тренировката ми е забавна, това е много по-лесно!", съветва актрисата и посочва, че често избира да тренира с партньор.“Често е по-лесно да тренирате с партньор. Партньорът ви държи под отговорност, така че да не се отказвате“.

    Друго от тайните й оръжия, което й помага да се противопоставя на годините с прекрасната си визия, и което споделя с почитателите си, е храната. Хали Бери се отнася изключително сериозно към това с което се храни-предпочита пресни плодове и зеленчуци. Но най-големият й коз за физическа младост, е костният бульон, който приготвя на бавен огън за поне 8 часа.

    Сред тайните за перфектната си визия, 52-годишната актриса споделя, че са и ежедневната медитация и непрекъснатата тренировка на ума. Затова тя обича да чете и да се отдава изцяло на книгата.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини