Бум на сватбите на 18.08.2018. Дали щастието зависи само от датата?

Над 100 сватби ще има днес в столицата заради съвпадението на числата в датата 18.08.2018. По-голям обаче е бил интересът преди седмица заради поредното съвпадение на осмиците в датата. Това обясни за Дарик директорът на Столичен дом за радостни обреди Саша Габровска. Тя очаква бум на сватбите да има и след година, когато отново ще има съвпадение в числа, но при деветките - на 09.09.2019 г. Според нумеролози обаче изборът на дата на сватба заради еднаквите цифри не е гаранция за дълъг и щастлив семеен живот.

Има засилен интерес на сватбите около датите със съвпадение на числата. Днес, когато има също такова съвпадение, в столицата ще има над 100 бракосъчетания, обясни за Дарик директорът на Столичен дом за радостни обреди Саша Габровска: "В София има над 100 сватби, което е добра цифра за съботен ден, но сме имали и повече. Следващата година за 09.09.2019 г. очакваме същото, както беше сега за 08.08.2018 г. Вратите на Столичен обреден дом са отворени за всички влюбени хора. Не забравяйте, че семейството е свято нещо и то е най-добре да бъде в брак".


Изборът на дата за сватбата само заради съвпадението на определени цифри не гарантира дълъг и щастлив семеен живот. Това коментира за Дарик нумерологът Кристина Сунгарска: "Съвпадението на цифрите в една дата не могат да предопредели щастие и нещастие. Изборът на определена дата заради това, че има съвпадение на цифри не бих казала, че е толкова основан на разумно решение, а по-скоро на суеверие. В нумерологията няма такава истина, която да обясни как определена цифрова комбинация, особено в датата на сватбата или каквото и да е друго събитие, ще предопредели щастието, добрия семеен живот. Когато говорим за други събития е по същия начин. За добър семеен живот или за нещастие в семейството не може да бъде взета под внимание датата, съвпадението в цифрите на датата. Въобще да дължим щастието си на това да това да изберем дата, за мен не е толкова разумно решение".

Въпреки това все повече двойки избират да сключат брак на дата със съвпадение в числата.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини