Българинът пише 3,5 на пътищата, по които се движи

Българинът пише 3,5 на пътищата, по които се движи. Около една трета дават двойка, а под 1% са онези, които поставят шестица. Всичко това очертава по-скоро негативна картина. Това показва проучването на агенция "Галъп интернешънъл".

Средната оценка е получена при анкетата, проведена в началото на август, седмици преди трагедията край Своге, уточняват от „Галъп“.

Според 38% от анкетираните 822 души последните няколко години пътищата у нас стават по-лоши, 30% не намират промяна, 27% намират, че шосетата са по-добри.

Оказва се, че онези, които виждат негативна промяна по отношение на пътищата у нас в последните години, са повече. Ако към тях добавим и онези, които не виждат промяна, се получава сериозен дял на хора, които не намират развитие в последните години. Всичко това свидетелства за тревожна структура на масовото съзнание. Дори и да отчетем традиционния негативизъм по инерция, който се проявява в такива изследвания, картината остава достатъчно обезпокоителна и тя вероятно ще стане още по-обезпокоителна след последния инцидент, сочи анализът.

haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    El
    Elon
    0 0
    16:02, 30 авг 2018
    Корупцията убива.
Последни новини