12 септември е iДенят за Apple

Apple пуска на пазара три нови модела iPhone на 12 септември. Устройствата ще се предлагат на различни цени, с различни функции и размери, за да бъдат по-привлекателни за потребителите, допълват източниците, пожелали анонимност, защото нямат право да коментират все още необявени продукти.

И все пак нито един от трите телефона няма да има напълно нов дизайн, както се случи с iPhone X миналата година. Вместо това те ще включват нови функции. Компанията планира по-значителни промени за следващата година, коментират източниците.

Дизайнът на новите смартфони ще се доближава до този на флагмана iPhone X, който бе пуснат на пазара миналия ноември. Точно затова някои побързаха да определят устройствата като негови S версии с малки подобрения. Въпреки че, iPhone X не оправда изцяло очакванията на Уолстрийт, той все още бележи огромни продажби.

Трите телефона ще включват системата за управление чрез жестове от iPhone X и ще предложат системата за лицево разпознаване Face ID. За двата по-големи телефона е планирана и двусимова версия за определени региони.

Засега обаче не е ясно какви имена ще носят телефоните, защото Apple иска да избегне объркването на потребителите - все пак всички модели имат Face ID, а бюджетният модел всъщност е с по-голям дисплей от един от двата премиум варианта. Компанията обмисля името iPhone Xs за двата по-скъпи телефона, за да е ясно, че те надграждат миналогодишния iPhone X.

Не е изключено най-голямото устройство да се казва iPhone Xs Plus, но още не е взето финално решение. 

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини