Премиерите по FOX Crime през септември

Инстинкт (Instinct) – Сезон 1
12 септември, сряда @ 22:00
Премиера за България

Доктор Дилан Райнхарт (бивш служител на ЦРУ) е талантлив автор и професор в университет, който живее спокоен живот и преподава психопатология пред тълпи обожаващи го студенти. Но когато детектив Лизи Нийдхам от нюйоркската полиция се обръща към него с молба да ѝ помогне в залавянето на сериен убиец, използващ първата книга на Дилан като наръчник, професорът е завладян от случая и решава да се завърне към разследването на престъпления. Шефът на Лизи се радва, че отново вижда най-добрия си кадър да работи с някого по разследване, след като Лизи отказва всеки партньор заради трагична случка от преди година. Въпреки че Дилан и Лизи в началото не си допадат, когато става въпрос за залавяне на престъпници, те осъзнават, че ако и двамата се доверят на интуицията си, от тях ще излезе идеален екип.

С участието на:
Алан Къминг в ролята на Д-р. Дилан Райнхарт
Божана
Новакович в ролята на детектив Лизи Нийдхам

Късметлията (Stan Lee's Lucky Man)Сезон 3
6 септември, четвъртък @ 22:00
Премиера за България

Късметлията“ се завръща с вълнуващ нов сезон, в който се разкриват още тайни за гривната, а бившия детектив Хари Клейтън се бори за живота и кариерата си. Хари е обявен за издирване и изглежда, че късметът му вече се е изчерпал. В третият сезон Клейтън ще се изправи срещу лични предизвикателства, които ще го накарат да се запита кой е и в какво вярва, и принуждаващи го да укротява най-дълбоките си демони, прекрачвайки границите на здравия разум, за да спаси себе си и хора от обкръжението си.

С участието на:
Джеймс Незбит като Хари Клейтън
Амара Каран като сержант Чохан

Мегре (Maigret) – Сезон 2
14 септември, петък @ 22:00
Премиера за България

Световноизвестната филмова звезда Аткинсън се завръща като легендарния френски детектив Жул Мегре за още два епизода, които ни пренасят в Париж през 1950 г. В „Нощ на кръстопътя Мегре разпитва заподозрян убиец в продължение на часове. Но въпреки огромните усилия, той така и не поддава, повтаряйки, че е невинен. Защо търговец на диаманти е открит в собствения си имот, в собствената си кола, убит със собствения си пистолет. И защо той и мистериозната му сестра са се опитали да избягат? В „Мегре в Монмартр Арлет, стриптийзьора в един от местните долнопробни нощни клубове, съобщава за разговор, който е подслушала във връзка с предстоящо убийство. Но сигналът и е взет на сериозно чак след като Арлет е открита удушена.

С участието на:
Аткинсън в ролята на главен инспектор/комисар Жул Мегре
Лео Стаар в ролята на инспектор ЛаПойнт
Шон Дингуол в ролята на инспектор Жанвие

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини