Близо 300 хиляди касови бележки са регистрирани за лотарията на НАП от Смолян

Близо 300 хил. касови бележки са регистрирали до този момент участниците от Смолян, които ще се борят за голямата награда от 50 000 лв. във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП. Големият победител ще стане ясен на 10 декември, на живо, в ефира на bTV. Общата стойност на записаните фискалните бонове са 333 хил. лв., а средно от старта на Лотарията един участник регистрира по около 371 касови бележки. Най-активни са участниците от Видин – със средно регистрирани по 418 фискални бона на човек, както и в Ямбол – с по 416 бележки.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена в почивния 24 септември в сутрешния блок на bTV, малко преди 9,00 ч. Късметлията ще получи чисто нов телевизор. Месечният победител с награда от 2000 лв. ще бъде определен на 15 октомври, отново в ефира на bTV.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини