Млад родопчанин дари скъпа техника за родния Мадан, реши да не се връща в Щатите

    Млад мъж от Мадан днес направи благороден жест и дари скъпоструваща техника за косене и оформяне на зелените площи на родния си град. За да му благодари на Николай Николов, с него се срещна кметът на Общината Фахри Молайсенов.

    "Днес имах удоволствието да се срещна с един млад човек, който освен материални придобивки, дари всички нас и с голяма надежда за бъдещето на Мадан. От днес служителите на Общинското предприятие „Благоустройство на територията” ще работят с тракторна косачка, което ще направи косенето на тревата по- лесно, бързо и качествено. Освен тракторчето, бяха дарени още две моторни косачки и машина, с която ще се почиства окосената трева.
    Идеята на 29-годишния Николай се ражда, когато след шест години отсъствие и живот в щатите, той се прибира за кратка ваканция у дома. Възхитен е от промяната, която вижда в града и естествено се решава да закупи и дари техниката.

     „Градът, а и в доста села, които успях да видя нямат нищо общо с тези от преди 6-7 години, когато заминах за Америка. Тук личи, че се работи много и мисля, че е редно всеки, трябва да допринася за развитието на Мадан по един или друг начин. Адмирации към Вас и екипа Ви за работата, която вършите!“, сподели младият родопчанин при срещата си днес с кмета и допълни, че е решил да остане в Мадан и да не се връща отново в Америка.

    .СмолянБГвести

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини