Kрупeн бизнесмен намерен обесен

Един от най-крупните бизнесмени в Благоевградско Георги Динков е намерен мъртъв тази вечер в производствената база на една от фирмите си в град Кочериново, съобщи "Струма".

Мъжът е открит обесен около 20 часа. Районът бе отцепен от криминалисти от Областната дирекция на МВР в Кюстендил. Обстоятелствата около трагедията се изясняват. Все още не е ясно защо бизнесменът е посегнал на живота си.

Георги Динков е собственик на една от водещите фирми в Югозападна България - “Робифирпласт” за производство на полиетилен и термосвиваемо фолио, рекламни торби за опаковка и пликове. Заводът се намира в Кочериново, където е намерено тялото на бизнесмена.

В последните години страдал от тежко заболяване и ходел на лечение в чужбина, съобщи "24 часа". Работниците от първа смяна, които са си тръгнали около 20 часа, са го видели в двора и бил в добро настроение. Нищо не подсказвало, че се готви да сложи край на живота си. За него казват, че се държал изключително внимателно и с разбиране към проблемите на персонала на фабриката, приемал ги като равни на себе си и не се държал началнически с тях.

Георги Динков е завършил Техническия университет в София и е познат като един от добрите инженери в Благоевград, откъдето е родом.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини