22 °C

Изпълнителният директор на МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски” д-р Тодор Черкезов - с академично звание „професор”

С решение на Академичния съвет на Медицинския университет-София от 23.10.2018г. на д-р Тодор Черкезов,дм е присъдено научното звание „професор” в областта на общественото здраве.От години д-р Черкезов е преподавател във Факултета по обществено здраве на МУ-София в Катедрата по здравна политика и мениджмънт и е извървял последователно научната кариера на докторант, асистент и доцент в най-голямото медицинско висше учебно заведение в България. Автор е на общо 88 научни труда,сред които три монографии,учебници и учебни пособия и над 71 публикации в научни списания и сборници.Значителна част от докладите са представени на конгреси,симпозиуми и конференции у нас и в чужбина.Цитиранията на научните му трудове са 119,както от наши,така и от чужди автори.

Кърджали бг вести
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Smolyan.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 24.04.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини