Библиотеката в Смолян спечели проект за нови книги за над 8 хил.лв.

Регионална библиотека спечели проект за набавяне на нови книги по Програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност – 2018 г.” на стойност 8 200 лв., съобщиха от Библиотеката.
Заглавията на новите издания, които ще постъпят в библиотеката са подбрани с помощта на различни инструменти за проучване на читателските потребности.

Сред тях са рубриката „Комплектуваме заедно”, намираща се на официалния сайт на библиотеката : librarysm.com, картотека на отказите, която се води в звената за обслужване и проучване на издателските каталози в частта за нови издания.
Новите книги ще бъдат закупени до средата на м. декември. След библиотечната им обработка и отразяването им в Електронния каталог, читателите ще имат възможност от началото на Новата година да направят своя избор.

Всеки , който желае да провери новите постъпления в Регионална библиотека може да открие месечен бюлетин „Нови Книги” тук: http://213.91.240.79/abnb/ и новите детски издания тук: http://www.deckiotdel.librarysm.com/newbooks.html
Спечеленият проект за нови книги е новогодишния подарък на библиотечния екип за всички читатели и приятели на библиотеката, допълват от културната институция в града.

СмолянБГвести

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини