Заради висока скорост рускиня се заби в насрещното, петима пострадаха

На 21.11.2018г. около 20.30ч. е станала тежка катастрофа по пътя с. Бенковски – Златоград, съобщиха от полицията.

Лек автомобил сеат "Ибиза" с кърджалийска регистрация, управляван от 53-годишната И.К. гражданка на Руска федерация, постоянно пребиваваща в България, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в лек автомобил "Фолксваген пасат" със смолянска регистрация, управляван от 52 годишния Х.Б. от Златоград.

Рускинята е шофирала с несъобразена скорост спрямо релефа и състоянието на пътя, а в следствие на челния удар тя е пострадала, както и четирима души в ударената от нея кола.

53-годишната руска гражданка е получила контузия на таза, без опасност за живота, освободена е за домашно лечение. От лекия автомобил “Фолксваген пасат“ са ранени водачът, който е с контузия на гръден кош, 38-годишна жена от с. Долен, общ.Златоград, която е получила контузия на черепа и 41-годишна жена от с.Бенковски, която е със счупена гръдна кост и е била настанена за лечение в МБАЛ-Златоград. Пострадала е и 42-годишна жена, също от с.Бенковски, която е получила повърхностна рана на долна челюст. За щастие пострадалите са без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Златоград. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини