С безплатен лифт откриват зимния сезон в Пампорово на 8 декември

С безплатни лифтове, снежни писти и много настроение, навръх студентския празник, Пампорово ще даде официален старт на сезон зима 2018/2019г.

По традиция от курорта ще посрещнат любителите на планината и зимните спортове с добре подготвени писти и много приятни изненади.

От Пампорово АД информираха, че към момента снежната обстановка позволява да бъдат отворени 5-6 писти, като се прави всичко възможно поетапно да увеличи броя на заснежените и готови за каране писти. Прогнозите за следващата седмица са обещаващи и дават големи шансове съвсем скоро да се кара навсякъде.

Междувременно в курорта тече и подготовка за второто поредно издание на събитието „8 Декември – Фестивалът“, където в специално изградена „парти“ шатра, хиляди студенти от цяла България ще посрещнат празника и ще гледат на живо над 15 от най-актуалните имена на родната музикална сцена.

От неделя, 9 декември всички скиори и бордисти ще могат да се възползват от специалната промо лифт карта за началото на сезона на цена 37 лева. От 22 декември влизат в сила редовните цени за сезон 2018/2019г.

Една от новостите в курорта за този сезон е наскоро открития Туристически център Пампорово, който посреща туристите още на входа на курорта и им помага с пълна информация за случващото се в района. Освен информация, в центъра се предлагат и широк набор от услуги и атракции, детска занималня, както атрактивната „Зимна седмична програма“ с различни активности за всеки ден от седмицата, в която всеки може да се включи.

От „Пампорово“ АД подготвят интересни и разнообразни събития за идните няколко месеца, като акцент в календара за този сезон ще бъде домакинството на Конгреса на Интерски в средата на месец март, когато в Пампорово ще гостуват и ще обменят опит над 1000 от най-добрите ски и сноуборд инструктори в цял свят.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини