Баща наказа дъщеря си да върви 8 км до училище

Таткото решил, че тя трябва да получи урок. Момичето за втори път било свалено за 3 дни от училищния автобус заради поведението си .

Наказанието на на 10-годишната Кирстен, което баща ѝ наложи, предизвика разгорещен дебат за границите на семейното възпитание не само в родния им в щат Охайо. .

Мат Кокс накара дъщеря си да върви пеша 8 километра до училище, след като й беше отказан училищен транспорт заради непристойно поведение. Момичето се държало арогантно и тормозило друго дете. Затова баща й я накарал да върви пеша до училището с раница на гърба, като я следвал с колата.

"Както виждате тази сутрин, тя учи по друг начин", каза Кокс във видеоклипа, публикуван в Facebook в понеделник.

Видеото показва ученичката да върви по пътя с раницата си.

"Много деца днес смятат, че нещата, които родителите им правят за тях, са право, а не привилегия, като например родителите, които изпращат децата си на училище сутрин, или дори ги карат до училището сутрин", казва Кокс.

"Всичко това е привилегия и трябва да се третира като такова", продължава той, "така че днес красивата ми дъщеря ще върви до училище на 2 градуса пет мили."

Малко по-късно той пише: "Урокът е научен! Все още всичките й крайници са щастливи и здрави и изглежда има нова перспектива относно тормоза, както и ново отношение към някои от простите неща в живота, които е приемала за даденост #HOLDOURKIDSACOUNTABLE #STOPBULLYING"

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини