Летисия Каста, Мисти Коупланд, Джулия Гарнър и Джижди Хадид в календара на Pirelli (видео)

Четири красиви и талантливи жени са включени в календара на Pirreli.  Фотографът Алберт Уотсън казва, че основната идея зад целия проект е да разкаже история в четири "малки филма". И тази изтория е за мечтите и съкровените им моменти.

"Това, което исках да изразя, бяха надеждите на героите и техния начин да мислят за бъдещето, {...} мечтанията им", каза Уотсън.

Всеки "малък филм", с участието на известни модели от филмите, модата и танца, показва героите на кръстопът в живота им. Летисия Каста, Мисти Коупланд, Джулия Гарнър и Джижди Хадид си пратнрират с Сергей Полунин, Александър Уанг и Калвин Роял III

Резултатът е 40 красиви и кинематографски изображения, направени в Маями и Ню Йорк, на тема "Dreaming". Снимките за 46-ото издание на емблематичния календар са цветни и черно-бели, в 16: 9, заради страстта на Уотсън към филмовото изкуство.

Луксозният календар на „Пирели“ се издава за пръв път през 1964 година и се налага като ценна колекционерска вещ с тираж от едва 12 000 екземпляра. Той е предлаган като подарък на важни корпоративни клиенти и знаменитости.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини