Изчезналата рейнджърка убита от любовника си. Преглед на печата

24 часа

Защо снимаха Евгения Банева в гръб и без звук

Осъдителни решения в Страсбург заради снимани арестанти и Европейският регламент за защита на личните данни (GDPR) са причината Евгения и Николай Баневи да не бъдат снимани в лице при завръщането си в България. "24 часа" попита експерти какви са практиките и правилата при показване на кадри на екстрадирани и арестувани.

Много отдавна МВР разпространява кадри и видео от свои акции. Отскоро обаче кратките филмчета са различни - при монтажа се набляга на детайли в едър план, като или изобщо не се показват лица, или пък са размазани.

Труд

Ремонт на 15 ключови улици

Догодина в София ще ремонтират 15 ключови улици и булеварди. Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова на представянето на бюджета на общината за 2019 г. Той е 1,587 млрд. лв., с 30 млн. лв. повече от миналогодишния. 51,3 млн. лв. от тях са за изграждане и ремонт на основни улици и булеварди.

В тях влизат 15 големи обекта. Те са разширението на бул. "Филип Кутев", последният участък от бул. "Монтевидео" при новата метростанция, южното платно на бул. "Тодор Каблешков" от бул. "България" до ул. "Костенски водопад", пробива на бул. "Петър Дертлиев", Източната тангента от бул. "Ботевградско шосе" до Северна скоростна тангента, както и локална улична мрежа, която обслужва тангентата.

Монитор

Каним Дядо Коледа на промоция за 60 лв.

Повечето ваучери са валидни за едно семейство с до две деца. Това означава, че ако няколко фамилии се съберат да празнуват заедно, ще трябва да купят няколко ваучера. За трето дете над 10 г. пък се плаща допълнително по още 10 лв. С по толкова отгоре се бъркат в джоба и тези, които живеят в крайните квартали на столицата. Сумата набъбва с 20 лв., ако адресът се намира до 25 км от София.

Стандарт

Изчезналата рейнджърка убита от любовника си

Изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова най-вероятно е убита от своя приятел, който също е военнослужещ. Това е основната версия на полицията след като тялото на 40-годишната жена, която е в неизвестност от 11 дни, беше открито в двора на къщата в Сопот на задържания по-рано рейнджър,с който се предполага, че тя е имала връзка.

Сега

Показаха новооткрита снимка на Васил Левски

Неизвестна досега за широката общественост снимка на Васил Левски са открили в архива в Истанбул специалисти от Националния музей "Васил Левски". Находката беше представена днес в галерия "Средец" в София от директора на музея в Карлово Дора Чаушева и колегата й уредник Виктор Комбов, който е направил откритието в архива на Истанбул.

На гърба на снимката има надпис на османотурски език. От превода става ясно, че това е описание на Левски - откъде е, на колко години и с какви очи. Затова изследователите смятат, че по нея той е бил издирван. Снимката е направена в румънско фотоателие.

Капитал дейли

ГЕРБ иска да пренасочи пари към послушни телевизии

На сайта на парламента е публикуван законопроект, чието заглавие насочва към промени в Закона за авторското право и сродните му права. По същество обаче се предлагат изменения в Закона за електронните съобщения (ЗЕС), които могат драстично да променят логиката на телевизионния пазар.

С днешна дата той е изтеглен от вносителите му, но с уговорката, че е временно.

Дума

Левицата иска държавни гаранции за АЕЦ "Белене"

Държавата да се ангажира ясно и категорично с изпълнението на проекта АЕЦ "Белене", призоваха депутатите от БСП. От левицата са категорични, без държавни гаранции и без ясни правила, които отново държавата да определи, рестартът на ядрената централа няма как да бъде успешен.

Социалистите подложиха на остри критики политиката на енергийното министерство по отношение на проекта. Министър Теменужка Петкова бе изслушана днес от депутатите именно по темата АЕЦ "Белене" и плановете на държавата какво и как ще се случва при избора на инвеститор.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ка
    каи
    0 0
    14:47, 9 дек 2018
    ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна !
    http://bit.ly/2kqNpXz
Последни новини