30 годишна шофира надрусана, смолянчанин закова дрегера на над 2 промила

Пияни и дрогирани шофьори по пътищата установиха униформените при проверки през почивните дни около 8 декември.

На 07.12.2018г. в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу 30-годишната Е.Ч. от Мадан, която е спряна вечерта на кръстовище на изхода на града. Тестът показал, че жената управлява лек автомобил БМВ под въздействието на наркотични вещества -амфетамин. 30-годишната жена е задържана за срок от 24 часа, а работата по случая продължава.

Призори на 08 декември с алкохол зад волана е спипан в Пампорово 19 годишен младеж от Смолян. Полицейска проверка в около 04.37ч. в курорта установява, че М.М. управлява лек автомобил "Пежо 407" с концентрация 1.54 промила, установено с техническо средство, а младият водач е задържан за срок от 24 часа.

Пиян по обяд и без регистрационни табели на "Мерцедес" на 8 декември е задържан в Смолян 48 годишен софияне. С.З. управлявал собствения си лек автомобил "Мерцедес ЦЛ 500" без регистрационни табели и 1,77 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Отказана е кръвна проба, а водачът е задържан за срок от 24 часа.

 34 годишен смолянчанин. А.Н. е бил проверен малко преди осем часа сутринта в неделния ден на ул. "Петър Берон" в областния град. Тест с техническо средство установява, че мъжът управлява лек автомобил БМВ със софийска регистрация, собственост на 85-годишен мъж от София, след употреба на алкохол с концентрация. Дрегерът отчел 2,11 промила, а водачът е дал кръвна проба. 34-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа и срещу него е започнато бързо производство.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини