За 15-годишнината си „Булгаз“ подари климатик на свой клиент

Изображение 1 от 6

    На 10.01.2019 г. в присъствието на Гергана Велчева, нотариус с рег.№ 660 на Нотариалната камара, с район на действие РС Хасково, фирма „Булгаз“ ЕООД изтегли печелившия от томболата, организирана миналата година по случай 15-годишнината на фирмата. На тегленето на томболата присъстваха управителят Янчо Генов и служители на фирмата.

    В кутията бяха пуснати стотици талони за участие, но късметът кацна на рамото на Димитър Пасков Марков. Новата година донесе голямата награда – климатик модел SRK/SRC35ZS-SB на MITSUBISHI Heavy Industries Thermal Systems Ltd, в дома на семейство Маркови. Веднага след изтеглянето на късметлийския талон, който бе подписан от нотариус Гергана Велчева, екипът на „Булгаз“ се свърза с Димитър Марков, за да съобщи радостната новина, че той е печелившият от томболата и в дома си ще се радва на още един от климатиците на MITSUBISHI Heavy Industries Thermal Systems Ltd. Колкото и да не им се вярваше, че са спечелили, на 14.01.2019 г. голямата награда беше доставена и монтирана в дома на семейство Маркови.

    Екипът на фирма „Булгаз“ Хасково благодари за съдействието на нотариус Гергана Велчева и пожелава на многобройните си клиенти и приятели успешна нова година и топлина в домовете.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Последни новини