Читалището в Чепеларе събра почти 2 хиляди с песни и танци, благотворителната кампания продължава

Изображение 1 от 3

    Читалище "Родопска искра 1880" в Чепеларе събра 1850 лв. от дарения в обявената  в края на 2018г. благотворителна акция, съобщи предсетателят Ангел Николов. Средствата ще бъдат използвани за ремонт на покрива на сградата в центъра на родопския град. Сред дарителите са и участниците на танцов клуб "Веселие" , които събраха 335 лв.и ги дариха в последните дни на старата година.

     В края на ноември 2018 културната институция орзанизира голям общоградски коледен концерт -именно за старт на казуата  и тогава бяха събрани 1540 лв. уточниха от читалището. Ръководството благодари на всички дарители за проявената активност и обявява, че кампанията за набиране на средства продължава и през тази година. За да улеснят желаещите да дарят е създадена възможност това да стане чрез защитената система на PayPal: https://www.rodopskaiskra1880.com/2019/01/paypal_4.html?fbclid=IwAR3Qqjh0CyPTi8NF0hpxR-q63hlMh-H_OqzRzSnFkVRD9ueRMTujLE9SkGk

    Остава отворена и банковата сметка в Банка ДСК: IBAN:       BG38STSA93000005297352 , Банков код BIC:    STSABGSF  Титуляр:                Ангел Николов.

    Дарителската кампания продължава и през цяла 2019 година, а началото на ремонтните дейност ще се даде през месец Май или Юни, според метеорологичната обстановка.
    Всички дарения направени по банков път или в брой ще бъдат обявявани индивидуално на страницата на читалището, както и дейностите по предстоящия ремонт.
     

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини