АГО в Харманли получи нови конвектори и стойки за венозно вливане

Изображение 1 от 5

    Акушеро-гинекологичното отделение в Харманли получи нови придобивки в Деня на родилната помощ. Депутатът д-р Георги Станков подари на отделението два конвектора. Те ще отопляват приемното отделение за родилки и помещението за изписване на бебета, уточниха от АГО-то. Освен това медиците и акушерите от харманлийската болница получиха от кмета на общината Мария Киркова стойки за венозно вливане, изключително необходими за работата в отделението. В Харманлийското АГО работят четирима лекари, 8 акушерки и 5 санитарки. Днес те изпълниха ритуала, характерен за Бабинден, с помощта на Христина Христова, която преди дни е родила момченце. Това е второ дете за майката, първото й също е родено в отделението в Харманли.

    В Свиленградското АГО също посрещнаха гости от ГЕРБ. Подаръци и пожелания за професионални успехи и все повече здрави бебета местните лекари и акушери получиха от д-р Мариян Кръстев, председател на партията в Свиленград и общинския съветник Анелия Георгиева. Народният представител д-р Георги Станков поздрави, работещите в АГО Свиленград за професионалната работа и изтъкна изключително качествената здравна услуга, която предлагат работещите в свиленградската болница.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ба
      Баба
      23 -6
      16:34, 21 яну 2019
      Що не видях някъде да пише ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ?А подаръка "стойка за венозно вливане"е трепач.Това ли успяхте да измислите от ГЕРБ?Бащицата ви каза да сте по премерени,а не възможно най-кухи.Не ви ли беше срам да се появите в тая разпадаща се болница с двете си печки?Депутата харесва ли как се лекува "раята"?
    • 2
      Ба
      Бащата тиква
      18 -6
      17:30, 21 яну 2019
      Идат избори и лазнаха герберите! Страно не се ли чувствате да подарявате на парче там където доведохте до колапс болниците! И този див каун любимешки на какво се прави,че ме разбирам.

    Още новини

    Последни новини