Уил Смит е в тревожно син в новия Avatа… Aladdin филм

„Наистина ли не знаеш кой съм? Джинът; този, който изпълнява желания, лампата... нищо от изброените ли не ти говори каквото и да било?“

Въпросните слова на Уил Смит като Джина от именитата приказка и най-вече неговата визуална осанка ще останат в съзнанието на мнозина след не особено качествения тийзър на предстоящата многобюджетна лента.

Видеото беше излъчено по време на ежегодните награди „Грами“. Припомняме, че преди Смит да се „всели“ в ролята на Джина, последният трябваше да бъде изигран от Робин Уилямс.

В интервю за Entertainment Weekly настоящият Джин дори споделя за разликите на неговата версия на духа срещу този на Уилямс.

„Правя с една идея по-малко имитации – сцената с Джеймс Браун например е изградена с далеч по-малко имитации. Голяма новост, произхождаща от внедряването ми в ролята на Джина, ще бъде въвеждането на хип-хоп брънка. Мисля, че тя ще бъде адски забавна за много хора. Хип-хопът до момента почти не е бил представян под каквато и да е форма в продукции на Disney!”

Ъм, ок. Апропо, името на човека, който стои на режисьорското столче, е Гай Ричи. В ролята на Аладин ще видим Мена Масуд, а в тази на Жасмин – Наоми Скот.

Модерната екранизация на класическата приказка ще направи премиерата си на 24 май 2019 година.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини