БСП и ГЕРБ се карат кой е шайка и кой комсомолец

Страстите около изборния кодекс се разгорещиха.

Червеният Явор Божанков сподели, че бил изтощен и обезвреден от това, което се случва. Успокоявала го мисълта, че историята ще съди всички справедливо. Социалистът обвини патриотите, че са срещу българския народ.

Юлиян Ангелов от ВМРО атакува младия социалист и му припомни, че преди две години в Горна Оряховица Радан Кънев го представял като новия десен лидер, а сега се пишел за ляв. Вежди Рашидов се засегна на младия комсомолец Божанов, който обвини герберите в изказването си, наричайки ги шайка.

Не си ли многото малък да ни наричаш шайка, бе, обърна се той към социалиста. Не съм живял 68 години едно младо момче, което не е било във войската, да ме нарича шайка, от къде на къде вчерашното момченце да ми вика шайка, това да не ти е комсомол, кипна Рашидов. Божанков се извини.

Според Таско Ерменков герберите превръщали Темида в леко момиче по бельо. Използвали я като проститутка, която да ги обслужва, както искат. Спортът премина и към съвети кой какви пози трябва да заеме, обръщайки се към даден депутат.

Председателят на НС Цвета Караянчева констатира, че днес е 14.02 и затова имало много обяснения в пленарна зала.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Iv
    ivan
    1 0
    12:33, 14 фев 2019
    Предлагаме вместо народно събрание, противо народно събрание , защото няма един човек от народа
  • 2
    Ми
    Мина
    1 0
    14:29, 14 фев 2019
    Предлагам на тези какавани да не се заплаща времето,през което се замерят с ла.на или си правят предизборна агитация.Там са ,за да правят закони, всичко останало е празно дърдорене , а то не се плаща.
Последни новини