Петорно убийство в Пенсилвания. „Всички в апартамента искаха да умрат“

За убийствата на петима членове на семейство от Пенсилвания са обвинени майка и дъщеря, предполага се възможността за опит за убийство-самоубийство.

Шана Декре, на 45 години, и нейната 19-годишна дъщеря Доминик, са изправени пред пет обвинения в убийство и заговор. Полицията е открила телата на петима членове на семейството в дома им в бедния квартал на града в понеделник следобед.

Служител на оциалните служби в окръг Бъкс посетил апартамента на семейството и попаднал на ужасяващата сцена. В спалнята имало 4 тела, в друга стая – още един труп. Декре и дъщеря ѝ Доминик били в апартамента и били „дезориентирани“, според показанията на свидетеля. Доминик също имала рани около шията. Двете били отведени в болница, където са разпитани от полицията.

Полицията идентифицирала телата на децата на Шана Декре – Наа'Ирах Смит на 25 год. и Деймън Декре-младши на 13 год., както и на нейната сестра, 42-годишната Джамила Кембъл и 9-годишните близначки на Кембъл – Имани и Ерика.

Първоначално двете твърдели, че нямат информация за убийствата. Майката по-късно казала на полицията, че приятелят на Кембъл и двама неидентифицирани мъже са отговорни за убийствата, но пощадили нея и Доминик.

Декре след това признала пред следователите, че тя и дъщеря ѝ са отговорни за убийствата. Тя казала на полицията, че „всички в апартамента ... искали да умрат“ и говорели за самоубийство. Според показанията ѝ, тя убила една от жертвите, а заедно с дъщеря ѝ убили друга, и че Кембъл е убила две други жертви, преди тя сама да бъде убита от Доминик, съобщава FOX NEWS 

Окръжният прокурор на окръг Бъкс Матю Уайнтрауб каза на пресконференция във вторник, че се разследват всички версии. На Декре и дъщеря ѝ са повдигнати обвинения. Съдебните документи показват, че те не са поискали обществен защитник и не е посочена информация за адвокат.

Според местни медии, близки на убитите твърдят, че религиозен култ може да е мотив за убийствата. Майката и дъщерята станали жертва на онлайн смъртен култ. 

Полусестрата на жертвите Дестъни Харис казва пред ABC: „Те всички преживяха нещо религиозно и решиха да вкарат децата в него“. Дестъни казва, че не знае дали някой онлайн е насопчвал семейството да извърши ужасното престъпление.

Бившият съпруг на обвинената майка и баща на обвинената дъщеря казва, че двете са замесени в „някакъв вид култ“, който са открили онлайн. Деймън каза пред ABC News: „Не знам как или какъв е този култ, те говореха за демони, които са навсякъде около тях."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини