Добре възпитаните котки поздравяват (видео)

Сигурно вече сте чували или знаете от опит, че котките не подлежат на дресура. Обаче Наги и Поки дават лапа винаги, когато ги помолят. Двете котета изглежда напълно съзнателно, доброволно и, нека да го кажем - с достойнство. сътрудничат на стопанина си в тази и други техни съвместни дейниости.

Джун е японски влогър и не е нито професионален готвач, нито дресьор на животни. Във видеата си той показва домашни рецепти предимно за котки. Видеото, което ви предлагаме е в отговор на въпроси на феновете му: дали приготвя всеки ден суши на Наги и Поки и как го слушат толкова. Феновете не са никак малко, конкретно това видео е гледано над 23 милона пъти и има защо.

Освен приятелските "ръкостискания" с двете писани, Джун разказва и показва (доста естетски, впрочем) още итересни детайли относно котешкия нрав и психология. Котките и готвенето може също да ви изглеждат несъвместими, затова си струва да видите как тези тримата се справят. В кухнята на Джун цари ред и чистота, а неговите домашни любимци стоят чинно на местата си - до бар плота или покачени на шкафчетата над мивката. Котките са любопитни същества и Джун им дава да подушат всяка от съставките. Към повечето те губят интерес веднага, но някои ги подлудяват, като консервата риба например.

И за разходка с котето не сте мислили, че е добра идея, нали? Джун има кош на колелото и разхожда в него Наги. На Поки не му харесва, стресира се и затова не участва в подобни разходки. Наги обаче излиза даже в парка на каишка и има някои вълнуващи преживявания там с пясъка и с разхождащите се кучета.

Най-хубавият урок от Джун е за индивидуалността. Всяка котка има различна индивидуалност, казва влогърът, Очевидно, съобразявайки се с това, той е успял да стигне доста далеч в изграждането на отношенията в своя дом.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини