Търсят водача на излетяла кола в дере

Изображение 1 от 2

    За излетяла кола в дере сигнализира читател на Haskovo.net, който изпрати и снимки. Лекият автомобил се е озовал в тревната площ край пътя между село Константиново и Симеоновград.

    Днес по обяд много от преминаващите шофьори спирали да видят какво се е случило и евентуално да окажат съдействие, ако има пострадал. В колата и извън нея обаче нямало никой.

    Сигнал за колата в дерето бил подаден и на спешния телефон 112. От Областната дирекция на МВР в Хасково заявиха, че се извършва проверка по случая и още не е ясно дали се касае за произшествие. Издирва се собственикът на колата и кой я е управлявал.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Вл
      Владо
      38 0
      17:51, 19 апр 2019
      Някой мангуста без книжка и документи... Купуват автомобили без да ги прехвърлят и като стане проишествие си бият камшика...
    • 2
      Гп
      Гпр
      30 0
      17:58, 19 апр 2019
      В този район е пълно с индианци, а те могат само с лък да боравят и гуми да горят!
    • 3
      Di
      Dimmu
      26 0
      22:36, 19 апр 2019
      Не бих ги сравнил с индианци. Те са имали някаква култура, ценности и идентичност. ******оидите са най - долната раса на човеците. Те нямат нито писменост, нито държава, а напоследък се изкарват турци, защото така им отърва, и защото много им се иска да се идентифицират с нещо. Те живеят там, където организмът е слаб, и бацила може да се размножи. Те са утайката на планетата. Те са смрад.
    Последни новини