Възрастен шофьор в ареста за алкохол, младеж зад волана- за наркотици

Възрастен шофьор след употреба на алкохол и младеж зад волана с марихуана задържа полицията тези дни. Друг младеж също с алкохол зад волана на автомобила задържаха униформените в събота.

Полицията в Мадан е започнала разследване срещу 69-годишния Х.Х. от Мадан, спипан вечерта да шофира с алкохол. Униформените засичат, че мъжът шофира лекия си автомобил "Мерцедес" с концентрация 1,68 промила и е задържан за срок от 24 часа.

Същия ден в РУ - Чепеларе е започнато бързо производство срещу 24-годишния Т.К. от Чепеларе. Малко преди 23.00ч. е спрян за проверка, а техническото средство показва, че шофира лек автомобил "Сузики Гранд Витара" след употреба на наркотични вещества -тетрахидроканабинол. Отказана е кръвна проба, водачът е задържан за срок от 24 часа.

В РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу и срещу 25-годишния С.С. от Чепеларе, който е спипан на 20 април вечерта с 1.58 промила алкохол зад волана на лек автомобил "Сузуки Витара", собственост на фирма частно дружество. Отказана е кръвна проба, водачът е задържан за срок от 24 часа.

 

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини