248 гласуваха в анкетата на Asenovgrad.NET за "Почетен гражданин"

Толкова са отчетените гласове (IP адреси) в анкетата, която стартира само седмица преди избора, който общинските съветници направиха днес. Допитването е непредставително, но в голяма степен дава представа за обществените настроения и мнения по конкретни въпроси. Гласуването в "Кой от предложените трябва да бъде удостоен със званието "Почетен гражданин на Асеновград?" можете да видите на снимката на диаграмата с резултатите.

Припомняме, че единствената от общо 8 кандидатури, събрала над нужните 17 гласа, се оказа тази на собственика на Винзавода Росен Чаталбашев. Номинацията му бе направена от Иван Чохаджиев, Нуретин Тасим, Георги Иванов, Денис Мустафа, Айнур Нешадов и Васил Бураджиев, обединени за целта в Инициативен комитет.

Заради недостатъчно яснота в сега съществуващата Наредба за символите и отличията на Община Асеновград, приета преди повече от 10 години, все по-видимо се оформя нагласата, че тя е нуждае от промени и допълнения. Дали това ще стане и кой ще се наеме да внесе и защити подобно предложение предстои да разберем.

След като изборът за почетен гражданин`2019 приключи, подновяваме темата за предстоящите евроизбори. За втори път ви питаме "Какъв ще е Вашият избор за Европейски избори`2019". Предишната анкета по темата бе прекъсната, заради тази по повод избора на почетен гражданин. Резултатите от нея можете да видите ТУК.

Регистрирани за участие в евровота на 26-и май са 15 партии, 9 коалиции и 11 инициативни комитета (независими кандидати). На вниманието ви предоставяме партиите и коалициите, както и опцията "Един от независимите кандидати". Разбира се, можете да изберете и "Няма да гласувам".

Източник: asenovgrad.net

КАКЪВ ЩЕ Е ВАШИЯТ ИЗБОР ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ`2019

КАКЪВ ЩЕ Е ВАШИЯТ ИЗБОР ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ`2019

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини