Депутатът Станков: Гнусна лъжа е, че съм стрелял по домашни кучета

Позицията на депутата от Хасковския регион д-р Георги Станков за ситуацията със стрелба по домашни животни в София бе разпространена от пресцентъра на ГЕРБ. Ето цялата позиция на народния представител без редакторска намеса:

Безсилието ражда озлобление 

Преди няколко дни станах обект на поредната гнусна атака. Аз, който съм положил клетва, за да лекувам и да спасявам животни, бях обвинен, че съм стрелял по домашни кучета. Това е толкова нелепо и цинично, че предизвиква в мен само омерзение. Някаква напълно неизвестна дама, която не познавам и тя също не ме познава, ме нарича убиец и разпространява в социалните мрежи, а от там и в някои информационни сайтове, гнусни лъжи. 

Започвам по ред:

Т.нар. стрелба става в столичния кв. „Лозенец”, аз живея в кв.„Красно село”.

Аз съм на седмия етаж, стреляло се било от третия /както госпожата услужливо е отбелязала на снимка/.

Аз не съм ловец. Нямам пушка и каквото и да е друго оръжие, но тя ме „видяла” как съм се „скрил след първия изстрел”…

И следват куп лъжи, инсинуации, внушения и една креслива молба за разпространение на този пасквил в социалната мрежа…Предизвикват се очаквано хиляди коментари на излъгани хора, които са потресени от тази „история”. 

Ще ви призная- бях шокиран, когато разбрах, че съм стрелял по кучета?! Но още по-потресен се почувствах, когато видях как непознати хора издават присъди с лека ръка, без да се интересуват от най-важното – истината. Това е чудовищна манипулация, чийто „режисьор” явно има определена цел. И тази цел не е защита на животните. 

Аз знам, че сред Вас, приятели, няма такива, които да вярват, че написаното е истина. Но знам, че няма и наивници, които да повярват, че в разгара на предизборната кампания,  този донос срещу мен  е плод на личната заблуда на въпросната дама, на някакво объркване или съвпадение на имена. 

Всичко това е част от мръсната игра на нашите политически опоненти, които в безсилието си са готови на всичко. Измислиха за мен какво ли не. Месеци наред търпях клевети, лъжи, медийна атака и дори съобщения със заплахи. До сега на всички тези мерзавци съм отговарял с мълчание. Гледах ги как се гърчат да измислят лъжа след лъжа, да пускат фалшиви новини и приклекналите пред тях медии да ги разпространяват. Но сега, когато ме засегнаха по една от най-чувствителните за мен теми- грижата за животните, когато ме нарекоха убиец и подлъгаха хиляди хора с лъжата си, сега вече съм длъжен пред себе си да им потърся отговорност. 

Аз вярвам на правосъдието! Там ще потърся правата си. Защото аз заставам пред Вас с името и делата си, за разлика от онези слабохарактерни страхливци, които с манипулации и откровени лъжи се стремят да ме дискредитират. Защото максимата за лъжата, която става истина, когато е повторена 100 пъти, е тяхно, не мое верую! /още повече, че всеки грамотен човек знае кой е нейният автор/. Хората, които през последните месеци неистово се опитват да ме злепоставят, трябва да знаят, че с лъжи, измами, подлост и мерзост никой не е спечелил. Няма да спечелят и сега.

Срещу всичко това аз се изправям само с едно- истината!

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ха
    Хабибчевец
    37 -8
    22:39, 19 май 2019
    Семката говори за истина,почтенност бах тоо виц.СМЯХ.Този измекяр-крадлив.
    • Ху
      Хулиган
      28 -5
      06:55, 20 май 2019
      И за анулирания фиш ли си набеден?
  • 2
    Д-
    д-р Наков
    8 -14
    11:49, 20 май 2019
    Познавам д-р Станков , като вет. специалист той се... Виж коментара
  • 3
    Искам да попитам дали въпросната госпожа/ЦА/ е дей... Виж коментара
  • 4
    Jo
    John
    5 -1
    15:35, 20 май 2019
    я покажи как паркираш!
Последни новини