Шествие за 24 май в Хасково и отличия за изявени ученици и учители

Община Хасково организира празнично шествие по повод 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, съобщиха от кметството. Участие ще вземат ученици от училищата в град Хасково. Шествието ще тръгне в 10.30 часа от театър "Иван Димов" и ще стигне до читалище "Заря".
В 11.00 часа в читалище "Заря" ще се проведе тържествен концерт и церемония по връчване на отличие "Неофит Рилски" на Министерството на образованието и науката, отличия "За заслуги към образованието и културното дело" и "Ученик на годината" на община Хасково, отличия за принос и заслуги в образователната дейност на учители и директори на детски градини от област Хасково и за високи постижения в образователната дейност на ученици от област Хасково на Регионалното управление на образованието в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ха
    Хасковлия
    6 0
    18:15, 23 май 2019
    И кога ще разберем имената на наградените, каква е тая тайна конспирация
  • 2
    Ge
    Georgi Ivanov
    3 0
    22:39, 23 май 2019
    Хора без стаж в училище ги награждават за принос в образованието - какъв ли е този принос не се знае и дали в образованието или личен - нагласена работа ще е пак. А има много учители с принос в образованието, но не са угодни някому
Последни новини