Победителят от Капките идва в Перник на Деня на детето

По случай 1-ви Юни – Ден на детето, Кметство Изток организира празник под надслов „Една усмивка прави чудеса“. Тържеството ще се проведе на площадката пред Младежки дом – Мошино и започва в 10:00 ч.

На празника ще можете да се насладите на алеята „Мечтите са цветни“, където ще откриете шатри за рисуване на лица, рисуване с тебешир, машина за захарен памук, машина за сапунени мехури и други творчески дейности. За малчуганите ще има весели състезания и томбола с награди. Всички присъстващи могат да участват в засаждане на цветя и в конкурс за детска рисунка на асфалт. Децата ще се насладят на детска шоу програма с аниматори, игри, песни и танци.

Кулминацията на празника ще бъде победителят в телевизионното шоу „Като две капки вода“ - Стефан Илчев. Броени дни след финала талантливият изпълнител ще гостува в Перник по случай Празника на детето. На площадката пред Младежки дом – Мошино начало на тържеството ще даде обичаната от всички актриса Александра Сърчаджиева. За красотата и стила в движенията ще се погрижат балерините от балет Анабел с художествен ръководител Лили Крумова. Модерно изкуство и вдъхновяващи движения ще покажат и хип-хопърите от Dance Squad с ръководител Илиана Росенова, а в мистиката и в света на фокусите ще ни пренесат децата от илюзионно студио „Икар“ с ръководител Александър Луканов.

Източник: http://mirogled.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини