Седем бързи производства за притежание на наркотици покрай събора в Серафимово

Седем бързи производства срещу младежи за притежание на наркотици и шофиране след употреба на наркотични вещества, образува полицията в дните между 7 и 9 юни тази година, като повечето от случаите са в района на село Полковник Серафимово.

За 0.8 грама марихуана е задържан 26 годишен младеж от Ямбол, също толкова трева при обиск е намерена и у 26 годишен от великотърновско село. Срещу същия извършител е образувано и друго бързо производство, след като около 18:20 часа на идване от Серафимово към Смолян, е спипан да управлявал лек автомобил "Мазда Демио" след употреба на канабис.

На 07 юни срещу М.Г. на 35 години от Смолян, след проверка в района на село Серафимово, е започнато разследване за притежание на 0.69 грама екстази, а 35 годишен мъж от Костенец е задържан в района на сомлянското село, след като при обиск у него са намерени 0.53 грама амфетамин.

В неделя са задържани двама младежи от София, у единият са намерени 3.21 грама марихуана, а в джоба на 21 годишнен от столицата - 5.20 грама канабис. При порверка на полицията в неделя сутринта, също в местност край Серафимово, е задържан за 24 часа 31 годишен мъж с 0.65 грама марихуана.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини