Частично затвориха околовръстното на Хасково за довършителен ремонт

Изображение 1 от 6

    Околовръстният път на Хасково частично е затворен за ремонт. Строителни дейности текат в участъка от около 200 метра булевард "Освобождение".

    Заради строителните дейности движението на автомобили е ограничено в посока "Техномаркет". Пропускат се превозни средства, движещи се в обратна посока.

    Околовръстният път на Хасково беше ремонтиран основно, с изключение на няколкостотин метра, които сега ще бъдат обновени. Очаква се дейностите да приключат до около седмица, казаха работниците. Заедно с околовръстното бяха ремонтирани около 2 км от пътя от Хасково в посока Кърджали.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Па
      Пастет Компас
      12 -2
      16:31, 14 юни 2019
      А в посока: Технополис, Практис, Зора, Мондо, Домко, ХимМаш....и т.н. движението как е? Ограничено, неограничено или продуктово позиционирано?
    • 2
      Xi
      xipodil
      5 0
      18:40, 14 юни 2019
      Цяла седмица този участък е в ремонт. Друг е въпроса, че преди 3 седмици изрязаха дупките за да ги кърпят и след това започнаха да копат.Имат си един сфетофар, който си го местят където е необходимо. Въпросът е, че няма знак, който да казва наближаваш сфетофар. Има само за път в ремонт.
    • 3
      Ha
      Haha
      1 0
      21:17, 14 юни 2019
      Тези снимки истина ли са,ще правят пътя по американски :)
    • 4
      Уж
      Уж сме журналисти пък...
      1 0
      07:05, 15 юни 2019
      А от кръговото до Технополис в посока с. Узунджово, че пътя от вчера следобяд е затворен за ремонт не казвайте. То това е тайна! Нека да обикалят хората и да се чудят!
    Последни новини