В края на юни: * Донеси * Избери си * Вземи * Без пари * 2

Извадихте ли вече летните дрехи? Има ли сред тях такива, които не сте обличали с години, но не ви дава сърце да ги изхвърлите, защото са си хубави? А зимните прибрахте ли ги? Ами онези, които все се заричате да подарите на някого? Можете да ги донесете на нашия БАЗАР ЗА РАЗМЯНА НА ДРЕХИ и да им дадете шанс някой друг да ги поноси, а вие на свой ред да потърсите нещо по вкуса си сред съкровищата от чуждите ракли. Така организаторите от Центъра за местни инициативи и развитие се обръщат към асеновградчани по повод предстоящото второ издание на инициативата за размяна на дрехи. Единственото, но много важно условие, е дрехите, които ще бъдат донесени, да са здрави, изпрани, чисти и годни за носене.

Размяната ще се състои на 30 юни, неделя, между 09:00 и 18:00 ч. в Туристическия информационен център (в сградата на Историческия музей).

Всички запазени и подходящи дрехи, останали след края на базара, ще бъдат предадени в Дома за възрастни хора с физически увреждания, Центъра за обществена подкрепа и други институции, където ще влязат в употреба.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини