Благотворителен концерт, демонстрация на оръжие и техника, и състезания за празника на МВР в Смолян

С благотворителен концерт и разнообразни инициативи в дните от 24 юни до 4 юли, ОДМВР- Смолян ще отбележи професионалния празник на служителите от МВР – 140 години от създаване на министерството и 60 години от създаването на смолянската дирекция.

В концерта ще участват талантливи полицаи, деца на служители от различни структури на ОД МВР – Смолян, със специалното участие на известни изпълнители. Ще има атрактивни демонстрации, състезания и изложба на оръжия и помощни средства.

Кулминация на празничните прояви ще бъде денят 4 юли, когато във всички Районни управления при ОДМВР-Смолян ще се проведат Дни на отворените врати, а гостите ще могат да видят патрулните автомобили, технически и помощни средства, кабинета на началника, помещенията за задържане и за полицейска закрила на деца, оперативната дежурна част и др.

От 16:30 часа в сградата на ОДМВР-Смолян ще бъде открито изложение на оръжия, технически средства и помощни средства, използвани в ежедневната работа на служителите от ОДМВР – Смолян.

В 17:00 часа в ОДМВР-Смолян на Амфитеатър на Стар център ще се проведат демонстрации по полицейска лична защита и бойни изкуства, работа със служебно куче и демонстрация на „Специализирано тактическо звено за бързи действия“ при ОДМВР-Смолян.

Празникът ще продължи с благотворителен концерт, средствата от който ще бъдат разпределени на децата на загинали полицаи от ОДМВР-Смолян. Благотворителната инициатива ще бъде с участието на служители на ОДМВР-Смолян и деца на служители от различни структури на ОДМВР – Смолян, със специалното участие на Мирослава Тодорова – полуфиналист в музикалния формат на „Х-Фактор – 2017г.“, както и със специалното участието на певицата Златина Узунова и гайдаря Никола Марковски, детска формация „Орфееви звуци“ и смесена детска формация „Бойка Присадова“.

По време на концерта ще бъдат обявени и връчени наградите от конкурса за рисунка, есе и стихотворение „Полицаят – мой приятел“.

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини